MINÄ

Uraäidin Ruuhkavuodet -blogi jakaa ajatuksia elämänvaiheesta, jossa on paljon tekemistä ja vain vähän aikaa. Blogissa on elämänmakuisia tuokiokuvia perhearjesta kouluikäisten lasten (04/-04 ja 03/-07) kanssa, pendelöintiä pellon pientareelta kivikaupunkiin ja lentokentille, kiireistä arkea helpottavien tuotteiden ja palveluiden testaamista sekä välähdyksiä myös metsälenkeiltä, kuntosalilta, joogatunneilta ja joskus jopa keittiöstä.

Uraäiti on 41-vuotias perheenäiti Länsi-Uudeltamaalta, joka toimii työkseen viestintätehtävissä. Taustalla on yli 15 vuotta intohimoisia onnistumisen elämyksiä työelämässä mutta myös tiukkoja aikatauluja ja loputon läjä tekemättömiä hommia.

Uraäidin vapaa-aika kuluu perheen kanssa touhutessa sekä monipuolisesti liikkuen.Uraäidin perheeseen kuuluu 9-vuotias kuopus......ja 12-vuotias esikoinen...


sekä Maailman Paras Mies.


Halu bloggaamiseen syntyi, kun kuopus aloitti koulun syksyllä -14. Moni totesi silloin, että ruuhkavuodet ovat nyt takana. Mutta nythän ne vasta alkoivat!

Uuden elämänvaiheen myötä olen oppinut, että koululainen kaipaa erilaista läsnäoloa vanhemmaltaan kuin vauva tai taapero. Ja esiteinin identiteettimyrskyissä aikuinen vasta  joutuukin kehittämään itsetuntemustaan!

Vanhemmuus on matka, jolla kohtaamme itsemme. Tervetuloa matkalle kanssani, jakamaan kokemuksia ja pohdintoja sekä antamaan ja saamaan vertaistukea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jaoit ajatuksesi!