YHTEISTYÖT

Blogit ovat nykyään eräs tehokkaimmista keinoista saada näkyvyyttä ja markkinoida tuotteita tai palveluita. Koska käytän blogiini melko paljon aikaa ja vaivaa, olen päättänyt suhtautua myönteisesti myös kaupallisiin yhteistyötarjouksiin.

Uskon, että on olemassa tuotteita ja palveluita, joista on iso apu ruuhkavuosissa mutta joista jokainen blogini lukija ei välttämättä ole kuullut. Siksi blogini on avoin myös niille yrityksille, joiden tuotteista uskon olevan iloa tai hyötyä lukijoilleni.

Jos haluat tehdä kanssani yhteistyötä, järjestää blogissani arvonnan tai tarjota lukijoilleni alennuskoodin, ota  yhteyttä: uraaidin.ruuhkavuodet(at)gmail.com

Mikäli postauksessa on kyse kaupallisesta yhteistyöstä tai teksti sisältää affiliate-mainoslinkkejä, ilmoitan tämän selkeästi kirjoituksen yhteydessä.

Moni tekemistäni yhteistyöpostauksista on saanut kimmokkeen omaan elämäntilanteeseeni liittyvästä ongelmasta. Aikaisemmat yhteistyöpostaukseni sekä ajatuksiani blogiyhteistyöstä löydät tämän linkin takaa.

Ei kommentteja: