4. toukokuuta 2015

Uusi sarja: Vinkkejä työn ja perheen yhdistämiseen!

Työssäkäyvän äidin elämä voi olla kuin palapeli: pelkkää aikataulujen sumplimista, jatkuvaa kiirettä ja sinne päin -hoidetttuja asioita. Itsestäni tuntuu usein, että en hoida oikein mitään tonttia kunnolla, en perhettä, töitä, kotia tai omaa hyvinvointiani.

Minua pyydettiin jo jonkin aikaa sitten julkaisemaan blogissani vinkkejä liittyen työn ja perheen yhteensovittamiseen. Vaikka itsestäni tuntuu, etten ole oikein onnistunut asiassa, kirjoitin aiheesta muutamia hajanaisia ajatuksia. Postaus on edelleen yksi blogini luetuimmista. Silti aihe jäi vaivaamaan.

Sitten keksin pyytää muita äitejä apuun! Otin yhteyttä muutamaan työssäkäyvään äiti-bloggaajaan ja pyysin heitä vierailemaan blogissani paljastamassa parhaat vinkit, miten yhdistää työ ja perhe niin, että kumpikaan ei kärsi. Sarjan ensimmäinen vierailijapostaus on luvassa ylihuomenna eli keskiviikkona.

Pysy siis linjoilla - luvassa uusia, raikkaita näkökulmia ja roimasti vertaistukea!
-----
I've been asked to write about work life balance in my blog. I tried to do that once but wasn't satisfied, because I still feel that I haven't actually succeeded in balancing work and family life.
The topic kept on bothering me. Then I decided to turn to some other working mothers who also have a successful blog and asked them to share their best advise on the subject.
The first guest will visit my blog on Wednesday - stay tuned!

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Bloglovin | Blogipolku | vlog @Vlogia.

8 kommenttia:

 1. Hyvä idea!:) Ja vierailijapostaukset on juuri tätäpäivää.:) Mielenkiinnolla odottelen, mitä tuleman pitää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Huominen postaus on tosiaan mielenkiintoinen. Kannattaa tulla lukemaan!

   Poista
 2. Minä olen oman näkemykseni kirjoitellut jo tammikuussa :)
  http://pikkukepponen.blogspot.fi/2015/01/tyo-ja-kolme-lasta-yhtalo.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin lukemassa tuon postauksesi ja sehän oli aivan erinomainen! Sain siitä yhden idean... Laitan sinulle aiheesta postia.

   Poista
 3. Hei!
  Pidin jo sinun postauksestasi, mutta vinkkejä kaivataan lisää �� Itselläni on kolme alle 10v. lasta ja vaativa työ. Kaikki uudet ajatukset jotka helpottavat työ, koulu, tarha ja harrastus rumban pyörittämistä ovat tervetulleita!
  Mielenkiinnolla odotan ��
  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarja on nyt käynnistynyt ja huomenna tulee toinen vierailijapostaus - stay tuned! :)

   Poista
 4. Näitä kirjoituksia tulen lukemaan suurella mielenkiinnolla. Itse palasin hoitovapaalta töihin viime syksynä, aloittaen tekemällä viisi tuntista päivää. Syksyllä tarkoitus aloittaa täyden päivän tekeminen. Jännittää nyt jo. Meillä bonuksena pari erityislaista, sekä kaupunki joka vähän on sitä mieltä, että erityislasten vanhemmuudesta + työurasta on turha yrittää edes haaveilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjasti tsemppiä täältä - tuo ei ole helppo yhtälö! Muiden tarinoita luettuani on alkanut tuntua, että itselleni työn ja perheen yhteensovittamisenhan pitäisi olla ihan helppoa, kun lapsia on vain kaksi, molemmat ovat jo koululaisia, eikä kumpikaan erityislapsi tms.
   Huomenna tulee sarjan toinen vierailijapostaus, käypä lukemassa!

   Poista

Kiitos, kun jaoit ajatuksesi!