11. helmikuuta 2015

Aurinkoinen helmikuun päivä läheltä ja kaukaa

Olin eilen pikkupoikamme kanssa kotosalla. Ekaluokkalainen meni maanantaina vielä hieman toipilaana kouluun, mikä ei ollutkaan ihan viisasta. Koulupäivän jälkeen yskä yltyi yöllä niin, että päätimme eilen aamulla jättää pojan kotiin lepäilemään.

Pieni Lintu -blogissa viikon Makro Tex -haasteen teemana on tällä kertaa helmikuu. Haasteen ensisijainen tarkoitus on inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia makrokuvia, mutta vanhojakin kuvia voi käyttää, eikä kuvien välttämättä tarvitse edes olla makrokuvia. 

Kävin keskipäivällä viemässä roskat ulos ja tavaraa varastoon. Poika katsoi lastenohjelmia ja minä näpsin samalla muutamia kuvia. Kun isä tuli kotiin, vaihdoimme hoitovuoroa ja lähdin metsään lenkille. Päivä oli harvinaisen aurinkoinen ja leuto ollakseen helmikuuta.

Tulevatkohan pakkaset vielä takaisin? Minusta se olisi kivaa. En ole vielä ehtinyt kunnolla hiihtämään...

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet


Uraäidin Ruuhkavuodet

 Uraäidin Ruuhkavuodet

P.S. Muistathan osallistua ihanan lastenkirjan arvontaan aikaisemmassa postauksessani - aikaa on maanantaihin 16.2. klo 21 asti! 

-------
My son was sick yesterday and I stayed at home taking care of him. Around midday I popped out of the house to empty the rubbish bin and to take some quick photos for the Makro Tex challenge launched by Pieni Lintu blog with the theme February. Later on when my husband came home I went out to the forest to get some exercise. The day was exceptionally warm and sunny considering that's it's only February now.
Please don't forget to take part in the lottery which is on until Monday the 16th February in my blog. You might win a sweet children's book about the Finnish national composer Jean Sibelius.


Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Bloglovin, | Blogilista | vlog @Vlogia.


16 kommenttia:

 1. Lumikin on saanut keinun. Kevät on selvästikin tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! =) Tuo kuva mun mieleståä kuvastaa hyvin sitä, kuinka vähän meillä nykyisin keinutaan... No, onneksi lumiukkojen tekeminen vielä kiinnostaa sekä eka- että neljäsluokkalaista.

   Poista
 2. Kivat kuvat! Täällä myös potilaan kanssa kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pikaista paranemista teille <3 Alkutalven kirous on se, että tähän aikaan on ihan kamalasti pöpöjä liikkeellä :( Influenssarokotus ei kuulemma toimi kunnolla. Yleensä tähän mennessä meidän perhe on vatsatautiepidemian jo kokenut, nyt sitä vasta odotellaan... Saa nähdä, iskeekö sopivasti talvilomaviikolla?

   Poista
 3. Eikö ihanaa, että aurinko vihdoin hellii. :) Mikään ei ole kivempaa kuin pakkaspäivä auringonpaisteessa. Toivottavasti siellä jo parempana toinen, täällä vielä sairastetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano - olen ihan hämmästellyt kelejä eilen ja tänään. Tuntuu aivan maaliskuulta, vaikka siihen on vielä matkaa...
   Meidän ekaluokkalainen meni tänään jo kouluun. Pikaista paranemista teille! <3

   Poista
 4. Toivoisin myös pakkasta vielä, liian aikaista lumen sulamiselle. Ihania keväisiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että meitä hiihtokelien faneja on muitakin :) Mukavaa päivää sinulle!

   Poista
 5. Kamalasti flunssaa liikkeellä nyt :(
  En jaksais odottaa enää kevättä. Sulava lumi keinun päällä näyttää hyvältä.
  Nimimerkki Kesän lapsi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksaa jaksaa, kesä tulee nopeammin kuin huomataankaan! Sen nuo kirkkaat auringonsäteet todistivat :)

   Poista
 6. Ihania lumikuvia ja keväistä valoa :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia, tykkäsin keinusta, siinä oli jotakin taikaa. Kaikki kuvat sopivat mainiosti haasteeseen, puunsilmut enteilivät kauniisti kevättä, usein ne ovat liiankin ajoissa, koska vielä ei ole aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Keinukuva on miellyttänyt aika montaa kommentoijaa. Jännä juttu, en olisi uskonut. Itse taas tykkäsin näistä kuvista ehkä eniten noista puunsilmuista. Kiinnostavaa, miten eri kuvat puhuttelevat eri ihmisiä.

   Poista

Kiitos, kun jaoit ajatuksesi!