26. tammikuuta 2015

Punaisia pilkahduksia arjen keskellä

Punainen on sykkivä ja lämmin elämän väri. Se on Pieni Lintu -blogissa viikon Makro Tex -haasteen värinä vielä tänään maantaina.

Haaste sai minut huomaamaan, kuinka paljon iloisia punaisen sävyjä voi näkyä tavallisena viikonloppuna pihahommissa tai kaupungilla kahvilassa. Millaisia värejä sinun arjessasi pilkahtelee?

Olen halunnut osallistua johonkin Pienen Linnun värihaasteista koko sen ajan, kun olen blogia seuraillut, ja nyt viimein uskalsin ja ehdin mukaan! Makro Tex -haasteen ensisijainen tarkoitus on inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia, mutta vanhojakin kuvia voi käyttää, eikä kuvien välttämättä tarvitse edes olla makrokuvia.

Olen niin iloinen, että bloggaamisen myötä valokuvausharrastukseni on taas herännyt henkiin. Kun katselee maailmaa kameran linssin läpi, näkee asioita aivan uudella tavalla! Vielä iloisempi olen, että 10-vuotias esikoiseni Hipu on myös innostunut valokuvaamisesta. Hän käytteli ahkerasti järjestelmäkameraamme joululomalla Thaimaassa ja otti myös nuo alla olevat kuvat minusta punaisissa ulkoiluvaatteissa.

Olemmekin puhuneet, että menisimme yhdessä tänä keväänä valokuvauskurssille. Tietääkö kukaan, olisiko jossain päin pääkaupunkiseutua sopivaa esim. viikonloppukurssia aikuiselle ja lapselle? Eikä kurssin oikeastaan edes tarvitsisi olla pääkaupunkiseudulla, kurssihan voisi olla kiva tyttöjen kotimaanmatka jonnekin päin Suomea....

Vinkkejä, anyone?

P.S. Muistathan osallistua arvontaani - aikaa on keskiviikkoon 28.1. klo 21 asti!Uraäidin Ruuhkavuodet
I decided to take part in a Makro Tex photo challenge launched by Pieni Lintu blog with the theme red. 
I'm happy that thanks to blogging I've started again taking more photos. Even happier I am because my 10 years old daughter is also excited about taking photos. She has taken these two photos of me in red outdoor clothes. 
We'd like go on a photography course together with her. Do you have any advice about suitable weekend courses for an adult and a child? 
There still is a lottery going on in my blog until 28th January (9 pm).  Please don't forget to participate!


Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:

10 kommenttia:

 1. Punainen on lempiväri, joten ihana punainen pipo ja muutenkin kivoja ja erilaisia kuvia. :)

  Pirteää viikkoa ja upea juttu, että olet täällä Kaksplussan alla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on (yllätys, yllätys ;) ) minunkin lempivärini. Vaatteet on vanhat ja pipokin saatu lahjoituksena mutta tärkeintähän on, että väri on oikea!

   Poista
 2. Mulla olisi punasta vaatekaapissa tarjolla vaikka kuinka, vaan muuten ei niin paljon. Luulin, nyt kun sanoit... onhan sitä vaikka kuinka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millaisia punaisia vaatteita sulla on eniten? Pidätkö punaista ympäri vuoden? Itse olen huomannut että se on mun syksy-/talviväri ja keväällä & kesällä vaihdan enempi pastellisävyihin, kuten moni muukin, I guess.

   Poista
 3. Voi miten kiva kun lähdit haasteeseen mukaan - kivaa punaista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kivasta haasteesta - kyllä mä nyt uskallan lähteä myös uudestaan mukaan! =)

   Poista
 4. Rajala pro shop ainakin järjestää hyviä valokuvauskursseja. Varmasti sinne voisi lapsen kanssakin mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä - pitääpä googlata ja kysellä niiltä!

   Poista
 5. Mukavia punaisia juttuja löysit :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jaoit ajatuksesi!