15. tammikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria -haaste

Törmäsin varmaan positiivisimpaan haasteeseen, johon olen blogimaailmassa viime aikoina tutustunut. Emonen Tipulassa käynnisti haasteen nimeltä Ilahduta bloggaajakaveria. Koska täällä pimeässä Pohjolassa ei voi koskaan valostuttaa liikaa kanssaihmisten elämää, lähdin ilman muuta mukaan haasteeseen!
Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat.
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

Tässä bloggaajat, joita haluan ilahduttaa sekä pieni esittely, mikäli nämä sattuisivat olemaan lukijalle vielä tuntemattomia:

Minäkö keski-ikäinen?
Elämäniloisen, upean Tiian hersyvä blogi täynnä värejä, kosmetiikkaa ja kivoja tuokiokuvia keski-ikäisen perheenäidin elämästä.

Jalankulkuonnettomuus
Kukkavarvas pyörittää uusioperheen arkea ja pohtii ihanan laajoissa blogiteksteissään maailman menoa, vanhemmuutta ja elämää eri-ikäisten lasten äitinä.

Nakit ja MUTSI
Jos kaipaan päivän palleajumpan, käyn Päivin blogissa. Siellä on niin rohkeaa tilitystä, äitinä olemisen fiiliksiä kuin myös hömppää - naurutakuulla!

Project Mama
Katja on pitkän linjan blogaaja, ammattilainen. Blogissa ajatuksia herättäviä juttuja monelta kantilta vanhemmuudesta, kulutuksesta, yhteiskunnallisista asioista ja useasta muusta asiasta.

Tuulikaapin takana
Tuoreessa blogissa kolmen lapsen äidin pohdintoja tuulikaapin, kodin hermokeskuksen, kummaltakin puolelta. Kannanottoja mm. yhteiskunnallisiin asioihin, kulutukseen ja kierrätykseen.

Isyyspakkaus
Kolmikymppisen helsinkiläisisän oivaltavia kertomuksia taaperon vanhempien arjesta, isyydestä, ruoasta, ravintoloista ja matkailusta.

Luen monia blogeja ja haluaisin tietenkin ilahduttaa kaikkia bloggaajia, joiden elämää ja oivalluksia saan blogeista seurailla. Kuka tahansa bloggaaja saakin mielellään lähteä haasteeseen mukaan - iloa ei maailmassa ole koskaan liikaa!

3 kommenttia:

 1. Upeaa olen niin kovin otettu, että pääsin noin hienoon blogijoukkoon mukaan. Sydämelliset kiitokset. <3 Haasteeseen otan kopin ja vaikka en itse osaa mitään kutoa, voin vaikka talsia Brunbergille ja lähettää haastetuille jotain ihanaa sieltä. <3

  Sieluni valaistui juuri, kiitos sinun. <3
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi - mun sieluni tulee täyteen hyvä mieltä aina kun lueskelen sun blogia :) Minäkin itse asiassa ajattelin jotain herkku-tyyppistä ilahdutusta...

   Poista
 2. <3 haasteeseen on vastattu, senkin ihana <3 Kivaa viikonloppua! <3

  http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/01/ilahduta-bloggaajakaveria.html

  VastaaPoista

Kiitos, kun jaoit ajatuksesi!