15. joulukuuta 2014

Videotestissä Klorane-kuivashamppoo - vielä tänään voit osallistua arvontaan!

Yhteistyössä Oriola

Pyysin viime viikolla teiltä vinkkejä , millä saisi aamut sujumaan perheessä. Niitä tulikin mukavasti - kiitos kaikille avusta! Punainen lanka vinkeissä taisi olla toimivat ilta- ja aamurutiinit.

Vinkkejä kannattaa vielä jättää, sillä voit edelleen tänään klo 21 asti osallistua arvontaan vastaamalla viime maanatain postaukseeni! Sain siis Oriolalta arvottavaksi blogini lukijoiden kesken yhteensä viisi kappaletta tummien hiusten Klorane-kuivashampoita ja original Klorane-kuivashampoita (ilman väripigmenttejä).

Moni tummahiuksinenhan välttelee kuivashamppoon käyttöä, koska pelkää että hiusten tyvi jää harmaaksi ja jauhoiseksi. Sävytetyn Kloranen sisältämät väripigmentit auttavat säilyttämään värin kirkkaana.

Olen nyt testaillut tuotetta pari kertaa, ja tässäkin asiassa harjoitus tekee mestarin. Viime kerralla maltoin jo antaa aineen vaikuttaa ohjeen mukaiset 2 minuuttia ja silloin väripigmentit selvästi imeytyivät kuontalooni: hiuksista sai vaikutusajan jälkeen harjata pois paljon vähemmän kuivashamppoota kuin edelliskerralla, jolloin en malttanut odottaa ohjeen mukaista vaikutusaikaa.

Innostuin tekemään Vlogia-videoblogiportaaliin myös videon viikonlopun testituokiosta. 

Arvontaonnea kaikille! 


https://vlogia.com/videot/982/testissa-klorane-kuivashamppoo

5 kommenttia:

 1. Tutustuin noihin tekemiisi videoihin. Mahtavaa, että joku aikuinenkin uskaltaa vlogata :). Sinulla on todella hyvä ulosanti. Tulee hyvä fiilis, kun kuuntelee ja katselee rauhallista ja selkeää tyyliäsi. Kiteytit hienosti, mitä ruuhkavuodet tarkoittaa. Niin paljon haluaisi tehdä, kun on niin paljon mukavia juttuja. Ja aina kun annat aikaa jollekin, se on jostain muusta pois. Näin se on hoitovapaallakin. Suljen tietoisesti pois ajatukset, että siellä se työelämä nyt etenee, kun minä täällä kotona käytän aikani ihan muuhun. Opiskelu tuo vähän mielenrauhaa. Sen myötä tuntee saavansa jotain "uraan" liittyvääkin aikaan ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Niinpä, sitähän se ruuhkavuodet on: ruuhkaa kalenterissa ja päässä.
   Kiva, kun ehdit tutustua videoihini. Tuo kameralle puhuminen on jotenkin pelottavaa - tosiaan aikamoinen harppaus epämukavuusalueelleni... Minä kun en nimittäin juurikaan käsikirjoita noita vloggauksia.

   Poista
 2. Anteeksi jo etukäteen, mutta nyt aion sanoa suoraan: Olen hieman pettynyt blogin nykyiseen sisältöön. Erittäin lupaavasti alkanut blogi ei tunnu tällä hetkellä enää ollenkaan samalta. Ymmärrän innostuksesi uudesta harrastuksesta ja toki kirjoitat niistä aiheista, mitkä itseäsi kulloinkin eniten koskettavat, mutta yllättävän nopeasti tämä blogi tuntuu kääntyneen syvällisiä pohtivasta ja perhe-elämän sekä uran yhdistämisestä kertovasta blogista pinnallisiksi vinkeiksi (ja mainosyhteistöiksi). Alkuun odotin aina innolla uutta postausta, mutta uusimpia en ole edes jaksanut lukea kokonaan, vaikka ne auki olenkin klikannut huomattuani blogin päivittyneen.

  Toivon tämän olevan vain jokin vaihe, kun etsit vielä omaa väylääsi ja tyyliäsi. Ehdin jo niin paljon nauttia noista alun postauksistasi. :) Hienoa, että olet hypännyt tähän bloggaamiseen täysillä mukaan, ethän ota kommenttiani mitenkään pahalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos kommentistasi! Tosi hyvä, että uskalsit kertoa suoraan ajatuksesi. En tietenkään tykkää pahaa kommentistasi, on tärkeää että kerroit sen, siitä on minulle paljon apua.
   Voi olla, että viime aikoina innostus näistä uusista välineistä on vähän vienyt tilaa sisällön laadulta... Täytyy jatkossa kiinnittää huomiota postausten aihevalintoihin.
   Mukavaa joulunaikaa!

   Poista
  2. Ihana että otit kommenttini vain hyvällä! :) Ymmärrän täysin, että innostuessa uudesta sitä haluaa testata kaiken. Bloggausiloa ja mukavaa joulunaikaa sinullekin!

   Poista

Kiitos, kun jaoit ajatuksesi!