23. joulukuuta 2014

Lämpöinen joulutervehdys!

Thaimaa

Uraäidin RuuhkavuodetLomalla Thaimaassa

swimming pool

Koh Lanta

Tänä jouluna meidän perhe päätti hylätä kaamoksen ja jouluhässäkän ja lähdimme lämpöön. Terveiset Thaimaan Koh Lantalta! Täällä on oltu jo muutama päivä ja vielä on päiviä edessä...

Mikä on parasta reissussa tropiikkiin? Tietenkin lämpö: pehmeä, kostea, syleilevä ilma, joka on kuin lehmän henkäys =) Tämä on ainoa paikka, jossa myös minä, vilukissa, tarkenen illalla t-paidassa. Täällä lämpö säilyy, vaikka illat ovat sysimustia.

Täällä on ollut aika pilvistä ja sadekin ripsinyt - ja silti on lämmin, ilma ei juurikaan viilene!

Olemme uineet, altaassa ja meressä. Snorklanneet. Kävelleet pitkää hiekkarantaa, istahtaneet juomaan kylmän juoman, kun siltä tuntuu. Nauraneet, höpötelleet, ajaneet lavatakseilla. Kävimme Hipun kanssa yhdessä jalkahoidossa ja minä lisäksi vielä kampaajalla ja vahauksessa. Olemme syöneet jo lukemattomissa rantaravintoloissa ja katukeittiöissä, shoppailleet sandaaleja ja aurinkolaseja - olleet paljon yhdessä!

Parasta on, että kun ei ole töitä tai kotitöitä vaan pelkkää vapaa-aikaa, minäkin olen ehtinyt leikkiä lasten kanssa. Ja on ihanaa, kun lapset - erityisesti meidän "iso" ekaluokkalainen - ovat oikein tankanneet läheisyyttä, sylissäni kiehnää jatkuvasti joko pieni tai isompi sylikissa.

Konetta en todellakaan raahannut mukaan, mutta wifi täällä toimii paikoittain. Siksipä pyrähdin tänne blogin puolelle. Perhe jo nukkuu mutta minä en saa vielä unta, päivän elämykset snorklausretkeltä lähisaarelle pyörivät vielä mielessä. Tämän postauksen kuvituksena siis rakeisia kännykkäkuvia :)

Kunpa nämä lomapäivät olisivat oikein pitkiä ja kuluisivat hiiiiiiitaasti.

Lämpöinen hyvän joulun toivotus kaikille täältä kaukaa!

12 kommenttia:

 1. Oikein hyvää joulua teidän perheelle! Pako Thaimaan lämpöön on ollut minunkin haaveissani. Ehkä ensi jouluna. Toisaalta nyt mökillä lumisessa maisemassa, -21 asteen kylmyydessä, tähtien hohteessa ja takkatulen lämmössä fiilis on kohdillaan täälläkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua sinne lumisiin maisemiin! Kuulostaa ihanalta. Etelän vihreä joulu on ihan toista... :P

   Poista
 2. Riemullista Joulunaikaa ja ihanaa lomaa! ★

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onnellista joulua myös sinulle ja perheellesi!

   Poista
 3. oih, näyttää niin houkuytelevalta :) just hain kahden nuorimman passit. Venttaillaan tässä josko tulis riittävän edulliset lähdöt niin suunnattais kans jonnekin.

  Oikein ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi kuin suositella! Tämä valo ja lämpö tekee ihmeitä... Tänä talvena kuulemma on hyvin äkkilähtöjä jäljellä - varmasti pian nappaa. Hyvää joulua myös teille!

   Poista
 4. Oi tuli hyvä mieli tänne asti. <3 Ihanaa lämpöä, perheen yhdessäoloa ja kiireettömyyttä, aivan parasta! <3 Nauttikaa ja viettäkää aivan ihana joulu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihanaa joulua myös sinulle ja perheellesi!

   Poista
 5. Suojasäinen tervehdys takaisin :)

  Kuivashampoo saapui seuraavana päivänä. Ja heti aamusta, ei laisinkaan siis hidasta toimitusta ja vielä joulun alla.
  Ja se juotava savi on tämä http://kauppa.ruohonjuuri.fi/juotava-savi/ARGITA-8018968030160/dp

  Hyvää loman jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Thaimaa on kertakaikkiaan lomailijan paratiisi! Suurta tuskaa kokenut, kun tämä talvi on kuuteen vuoteen eka, kun en sinne pääse :D
  Kaksi joulua vietetty lasten kanssa siellä! Aivan parhaita jouluja <3 Ei kiristä panta äidin päätä. Koko perhe saa NAUT-TI-A vaan :)
  Enää 11 kk, ja paratiisi kutsuu :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun jaoit ajatuksesi!